Referenties

JA. Een keuze van mijn ziel. Zo begon ik, nietsvermoedend. Noor is een aanvuurden, moedigt je aan groots te zijn. Niet in wat je doet, maar in wie je werkelijk bent.

Die ervaring is life-changing. Ik kijk voorgoed anders naar mij, naar de wereld om mij heen. Ik zie.

Het is een diepe verinnerlijking van kosmische krachten. Noor nam mij mee op de scholingsweg om daar een zintuig voor te ontwikkelen.

Zo vol liefde. Onvoorwaardelijk. Zodat ik kan groeien naar mijn eigen vermogen. Kan struikelen. Het oppak en ga staan.

Noor, wat jij brengt is een groot goed! Puur goud! FV

TB : Je combineert op een unieke manier je verbinding met het ongeziene en je analytische kracht, wat een zeldzame combinatie is. Grote dank voor alle inzichten en spiegels die ik van je mee heb gekregen, ook als ze ongemakkelijk waren. 

Herman Wijffels (Duurzaamheid en innovatie) : Ik zie jou als iemand die via allerlei initiatieven en projecten grote ervaring heeft met fundamentele verandering en dat ook op persoonlijk niveau diepgaand heeft doorleefd. 

Renata Brabander (Rabobank) : Noor heeft een andere manier van kijken gebracht die via bijna abstracte denkpatronen heeft geleid tot concrete projecten. De vertaling in de nieuwe wereld van vandaag en morgen

Luc Pieters (professional in transitie) : Ik voelde me meegenomen in een boeiend proces van inspireren, verkennen, ontdekken, losmaken en loslaten, verwerken en reflecteren. Lilith staat voor mij dan ook voor de weg van de liefde. Het openen van het veld en het loslaten van schuld en schaamte waren voor mij spirituele en bijna magische ervaringen. 

Lieve Noor, Ik zou je graag willen bedanken vanuit het diepste van mijn hart voor deze prachtige leergang: Spirituele Leiderschap. Het moment dat ik in jouw ruimte binnenkwam, was ik in mijn hoofd, vast aan oude patronen, patronen van “moeten” en van “bedrijven opstarten”. Niet helemaal vanuit mijn hart, maar vanuit een gemis. Een gemis aan liefde, een gemis om gezien te worden.

Jij hebt mijn hart gezien en me naar daar gegidst. Terug in mijn lijf. Terug incarneren. Terug in connectie met mijn hart. In mijn lichaam is waar ik de magie heb ervaren. In mijn lichaam is waar ik alles kon voelen, zoooo diep voelen. In mijn lichaam in verbinding met mijn hart is waar ik vandaag Hemel op Aarde ervaar. Wauw!

Elke keer opnieuw keek ik uit om tijd met jou te spenderen, om mezelf te zien openbloeien en een nieuw stuk van mezelf te ontdekken. Elke keer opnieuw maakte ik er een mini-retreat van. Een cadeau voor mezelf. Ik voelde me veilig bij jou, ik ben in overgave gegaan. Overgave aan het proces. Overgave aan jouw begeleiding. Ik ben je eeuwig dankbaar, om terug de weg naar mijn hart te vinden, om vanuit mijn hart te kijken, te voelen, te vertrouwen en open te houden. Dank je Noor. Ik draag je diep in mijn hart. Heel veel liefs, Michel de Waele