Aanbod

Ik ben van allerlei markten thuis, en breng overal de essentie. Ik raak de onderste steen aan en breek het veld open. Heel persoonlijk en intiem, én op macro niveau met een enorme abstractie. Daarom werk ik op maat. Zodat ik mijn stem en programma, de taal en resonantie kan afstemmen op jou, op de doelgroep en de missie van wat je beoogt.

Laat je inspireren door onderstaand aanbod en neem contact met me op om je wensen te bespreken en een offerte aan te vragen.

Lilith en de Gouden Tijd, voor een nieuw bestuur op aarde

Lilith en de Gouden tijd is een reisboek. Koffietafel waardig met foto’s, korte verhalen en prachtig zacht papier. Prikkelend, maatschappelijk scherp én uitnodigend. Om het nieuwe bestuur op aarde zélf vorm te geven. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar.

Inclusief 9% belasting

Lezing &

Ik ontwikkel graag een aanbod dat bij jou en je doelgroep past. Van bestuurlijke context tot spiritueel, een retraite of losse sessie. Over persoonlijke- of juist maatschappelijke ontwikkeling. Juist vanuit de actuele situatie wordt de kennis toepasbaar.

De taal, de insteek en dynamiek van het programma zijn áltijd afgestemd op het doel en het publiek. Of je nu een voordracht wenst, prikkelend en enthousiasmerend. Of een activatie en momentum van transitie dat zich ontvouwt in het gezelschap.

Opleiding en Consultancy

Leiderschapsprogramma

Al tien jaar geef ik leiderschapsprogramma’s en breng ik mensen naar Meesterschap in het krachtenveld tussen hemel en aarde. Met heldere analyse, strategisch denkvermogen en thuis in healing, trauma verwerking en werken in morfogenetische (collectieve) velden.

Ik breng mensen naar hun essentie en leer hen onvoorwaardelijk trouw te zijn aan de waarheid van hun hart. Onder ALLE omstandigheden. Het resultaat is: impact, altijd in contact met je bron, loepzuiver navigeren. Werken ín en mét een groot krachtenveld.

In deze leergang geef ik twee specialisaties. Lilith Ontwaakt, over het leiderschap in een economie van waarde. En Heling van de Inheemse Bron, over vrede op aarde vanuit diversiteit en de hoogste vorm van magie en integriteit. Zorgdragen voor ons ecosysteem.

Deze serie leergangen vormen samen een helende impuls aan het collectieve veld. Ze zijn een belangrijke bron van mijn onderzoek. Op Grond van Liefde onderzoeken we dit verder en de inzichten breng ik weer terug in de verschillende leergangen.

Het vraagt dedicatie, focus en overgave. Neem contact met me op voor meer informatie en een intake. Ik heb ruimte voor 10-15 mensen per jaar, in groepen van drie of individueel. Duur 10 maanden. Prijs op aanvraag.

Quickscan met daadkracht

Heb je een krachtige impuls nodig? Ik maak een analyse, van je diepste verlangen, je grootste moeite. Ik zet je met beiden benen op de grond en je krijgt overzicht over het geheel. Ik reik je routes aan qua healing, transformatie en professionalisering. We bekrachtigen dit in ceremonie. Ik blijf erbij in follow up.

Na een korte intake, ontmoeting we elkaar en werken we samen. Ik breng je naar de essentie van het vraagstuk en van jezelf. We ontsluiten de kracht en ‘het werk’ wordt zichtbaar en daarmee de routes die je kunt volgen. Ik wijs je de weg.

Bij een zakelijke analyse komt er strategische consultancy bij om alle ins en outs te belichten en mooi terug te geven. Dan bel ik ook wat mensen op, houd een korte sessie, doe wat nodig is om een goede voorzet te geven. Heb jij een open doel.

Consultancy abonnement

Heb je soms inzicht nodig? Een energetische reset of impuls. Even een glasheldere spiegel of een zachte fluistering die je weer naar de essentie brengt? Ik bied een abonnement waarin je mij ad random kunt bereiken. Waar we ook zijn ter wereld.

Ik kan heel goed energetisch werken op afstand, reageer vaak snel en in flow. Als het nodig is bied ik energetische ondersteuning en tune ik in op de situatie. Ook kan ik je spontaan dingen aanreiken of impulsen geven. Een soort Noor on da go!

Innovatie en Strategie

Soms geef ik mijn tijd en aandacht graag aan een belangrijke strategische opgave. Nieuwe Oude Dag en Bank van Waarde zijn hiervan mooie voorbeelden. De maatschappelijke opgaven zijn complex, het vraagt om totaal nieuwe manieren van denken én organiseren.

Met mijn benadering kan ik grote belangenvelden los weken, ruimte maken waar energie en plezier ontstaat. Beweging en innovatie! Puur door het nieuwe volledig te belichamen. Strategisch, verfrissend, doorbraak.

De resultaten worden meteen meegnomen naar de organisatie en het bestuur. Het vormt een nieuwe stip op de horizon die wordt gedragen en energie geeft. Uitdagend. Het is toekomstbestendig omdat het programma plezier, zín en vervulling geeft.

Deze trajecten duren ongeveer 6-12 maanden. Een serie netwerk bijeenkomsten en tussentijdse afstemming en strategie. Ik betrek hierbij ook graag bijzondere professionals.

Neem contact met me op voor een afspraak

Korte impressie op video van De Nieuwe Oude Dag & de Economie van Waarde

Het project Nieuwe Oude Dag heb ik samen met Harold Smits ontwikkeld. Jean Klare betrek ik heel graag voor het in kaart brengen van nieuwe landschappen. Bij het evenement van de presentatie hebben we toonaangevende mensen uit ons netwerk betrokken.