Aanbod

Laat je inspireren door mijn werk en neem contact op om je wensen te bespreken en een offerte aan te vragen. Een intake / ontmoeting om kennis te maken met mijn werk geef ik graag. Mijn werk kun je het beste zelf ervaren.

Leiderschap & Strategie

Volg een leergang

Al tien jaar geef ik leiderschapsprogramma’s en breng ik mensen naar Meesterschap in het krachtenveld tussen hemel en aarde. Met heldere analyse, strategisch denkvermogen en thuis in healing, trauma verwerking en werken in morfogenetische (collectieve) velden.

Ik breng mensen naar hun essentie en leer hen onvoorwaardelijk trouw te zijn aan de waarheid van hun hart. Onder ALLE omstandigheden. Het resultaat is: impact, altijd in contact met je bron, loepzuiver navigeren. Werken ín en mét een groot krachtenveld.

Mensen ervaren dit als lifechanging, alles is anders en toch helemaal jezelf. Loepzuiver navigeren, altijd de essentie zien, strategisch helder en toekomstgericht. Met magische talenten van heling, kijken in grote velden en werkelijk zien. Daadkracht. Rust.

Ik leid 10-15 mensen per jaar op. Individueel of in groepen van drie. De leergang start bij een helder JA. Duur 10 maanden. Prijs op aanvraag.

Boek 3 strategie sessies

Heb je een krachtige impuls nodig? Ik maak een analyse, van je diepste verlangen, je grootste moeite. Ik zet je met beiden benen op de grond en je krijgt overzicht over het geheel. Ik reik je routes aan qua healing, transformatie en professionalisering. We bekrachtigen dit in ceremonie. Ik blijf erbij in follow up.

Na een korte intake, ontmoeting we elkaar en werken we samen. Ik breng je naar de essentie van het vraagstuk en van jezelf. We ontsluiten de kracht en ‘het werk’ wordt zichtbaar en daarmee de routes die je kunt volgen. Ik wijs je de weg. In drie sessies.

Bij een zakelijke analyse komt er strategische consultancy bij om alle ins en outs te belichten en mooi terug te geven. Dan bel ik ook wat mensen op, houd een korte sessie, doe wat nodig is om een goede voorzet te geven. Heb jij een open doel.

Of koop een boek

Lilith en de Gouden tijd is een reisboek. Koffietafel waardig met foto’s, korte verhalen en prachtig zacht papier. Prikkelend, maatschappelijk scherp én uitnodigend. Om het nieuwe bestuur op aarde zélf vorm te geven. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar.

ik ben op vakantie tot 14 augustus. Bestel tot die tijd het boek bij je lokale boekwinkel en daarna weer signeerde exemplaren verkrijgbaar bij mij!

Inclusief 9% BTW

Ontwerp met mij de toekomst…

Met mijn benadering kan ik grote belangenvelden los weken, ruimte maken waar energie en plezier ontstaat. Beweging en innovatie! Puur door het nieuwe volledig te belichamen. Strategisch, verfrissend, doorbraak.

De resultaten worden meteen meegnomen naar de organisatie en het bestuur. Het vormt een nieuwe stip op de horizon die wordt gedragen en energie geeft. Uitdagend. Het is toekomstbestendig omdat het programma plezier, zín en vervulling geeft.

Deze trajecten duren ongeveer 6-12 maanden. Een serie netwerk bijeenkomsten en tussentijdse afstemming en strategie. Ik betrek hierbij ook graag bijzondere professionals.

Neem contact met me op voor een afspraak

Korte impressie op video van De Nieuwe Oude Dag & de Economie van Waarde

Het project Nieuwe Oude Dag heb ik samen met Harold Smits ontwikkeld. Jean Klare betrek ik heel graag voor het in kaart brengen van nieuwe landschappen. Bij het evenement van de presentatie hebben we toonaangevende mensen uit ons netwerk betrokken.