Meditaties

In mijn werk zijn energetische reizen een belangrijk onderdeel. Contact maken met je puurste essentie, tot op DNA niveau de informatie ontsluiten. Contact maken met de bron waar wij vandaan komen, de velden van bewustzijn. Tot de puurste kern.

In mijn leergangen knipperen mensen soms met hun ogen ‘Wat gebeurde dáár nou?’ en wordt het vergeleken met het heilige plantmedicijn. In deze staat van zijn is kwantumhealing mogelijk. Vrij van diepgaande trauma’s en conditioneringen.

Het vraagt veiligheid. En commitment van de deelnemers. Daarom duren mijn leergangen ca 9-10 maanden. Deze periode geeft rust en ruimte om zó diep te kunnen werken. En alles dat loskomt integreert als vanzelf in je (professionele) leven. Een nieuwe staat van zijn.

Op SoundCloud vind je een aantal meditaties die ik op heb genomen voor publiek.

het Hart van de Liefde

Sinds 2020 host in een ceremonie vanuit het Hart van de Liefde, samen met een groep vrouwen (en een cirkel mannen daar omheen) die het Hart van de Liefde volledig belichamen. Samen verzorgen we een impuls in deze tijd. Ademruimte.

meditaties vanuit het Hart van de Liefde

Trilogie feminien / masculien / eenheid

Een serie van drie meditaties waarin ik je meeneem in de specifieke kwaliteiten. Het feminiene vol van overgave, receptiviteit en hartkracht. Het masculiene vol van focus en bedding, daadkracht. En natuurlijk de combinatie ervan in éénheid

meditatie trilogie

De reis naar de Oorspong van feminien & masculien (DNA activatie)

Mijn eerste ‘publicatie’ in dit veld op 17 mei 2015. Een prachtige reis van 20 minuten, diep de aarde in verbonden met al het leven van de rivieren en de planten. De overgave aan het leven zelf. Een activatie in ál je cellen van de gulden snede, de bron van creatie zelf.

Reis naar de Oorsprong