Lilith in de Media

De Zakenwereld piept en kraakt…

In een kraakhelder artikel, schetst Viviana Voorwald (partner PWC) de situatie in de zakelijke wereld en de behoefte aan verandering van binnenuit. Ze positioneert Lilith en de Gouden Tijd werkelijk prachtig als voorbeeld van uit ontsluiten van onze menselijke potentie om deze transitie mogelijk te maken.

Lees het hele artikel hier.

De Gouden Tijd breekt aan

Paravisie publiceerde een diepgaand interview met Noor Bongers naar aanleiding van het boek Lilith en de Gouden Tijd. Over Noor, over mannen, over werken in morfogenetische velden, over de heling van deze tijd. Over leiderschap en goed bestuur.

Vragen en redactie artikel: Paul Rooyackers. Foto’s Zelda Bonnet

Lilith op bezoek….

Shervin Nekuee schrijft op social media een prachtige diepteanalyse van het boek. Hij raakt de essentie op alle lagen, het hart, de kraakheldere maatschappelijke analyse, de persoonlijke avonturen waarin ik mensen meeneem op reis.

Hij verwoordt het zó mooi! Lees het hele artikel hier.

‘Ik ben zó klaar met die oorlog!’

Frank Kouws maakte een innemend portret van Noor, voorafgaand aan de lancering van haar boek. Het heeft een bijzondere sfeer, heel verstild samen met een enorm gevoel van urgentie. Het raakt de essentie van de betekenis van haar werk.

Link naar de film

bestel Lilith en de Gouden Tijd en ontvang een gesigneerd exemplaar.

Inclusief 9% BTW