Referenties

JA. Een keuze van mijn ziel. Zo begon ik, nietsvermoedend. Noor is een aanvuurden, moedigt je aan groots te zijn. Niet in wat je doet, maar in wie je werkelijk bent.

Die ervaring is life-changing. Ik kijk voorgoed anders naar mij, naar de wereld om mij heen. Ik zie. Het is een diepe verinnerlijking van kosmische krachten. Noor nam mij mee op de scholingsweg om daar een zintuig voor te ontwikkelen.

Zo vol liefde. Onvoorwaardelijk. Zodat ik kan groeien naar mijn eigen vermogen. Kan struikelen. Het oppak en ga staan. Noor, wat jij brengt is een groot goed!

Puur goud! FV

TB : Je combineert op een unieke manier je verbinding met het ongeziene en je analytische kracht, wat een zeldzame combinatie is. Grote dank voor alle inzichten en spiegels die ik van je mee heb gekregen, ook als ze ongemakkelijk waren. 

Renata Brabander (Rabobank) : Noor heeft een andere manier van kijken gebracht die via bijna abstracte denkpatronen heeft geleid tot concrete projecten. De vertaling in de nieuwe wereld van vandaag en morgen

Herman Wijffels (Duurzaamheid en innovatie) : Ik zie jou als iemand die via allerlei initiatieven en projecten grote ervaring heeft met fundamentele verandering en dat ook op persoonlijk niveau diepgaand heeft doorleefd. 

Isrid van Geuns (fashion and management agency): Noor brengt een natuurlijke , verbindende en inspirerende autoriteit in een groep of project. Er valt niet over te twijfelen en ik heb het zelf ervaren.

Luc Pieters (Professional in transitie) : Ik voelde me meegenomen in een boeiend proces van inspireren, verkennen, ontdekken, losmaken en loslaten, verwerken en reflecteren. Lilith staat voor mij dan ook voor de weg van de liefde. Het openen van het veld en het loslaten van schuld en schaamte waren voor mij spirituele en bijna magische ervaringen. 

Ed van Dael (gemeente Arnhem) Noor is a great performer who has the skills and personality to move and suprise people. She is always focused on the highest ambition and while working on that, she manages to keep everyone alert and responsible. Great value!

Tineke Lehman (gids en lichtbrenger) Uit mijn hart! Gefeliciteerd prachtig multidimensionaal wezen die jij bent. Jij creert Meesters. 

Lieve Noor, Ik zou je graag willen bedanken vanuit het diepste van mijn hart voor deze prachtige leergang: Spiritueel Leiderschap. Het moment dat ik in jouw ruimte binnenkwam, was ik in mijn hoofd, vast aan oude patronen, patronen van “moeten” en van “bedrijven opstarten”. Niet helemaal vanuit mijn hart, maar vanuit een gemis. Een gemis aan liefde, een gemis om gezien te worden.

Jij hebt mijn hart gezien en me naar daar gegidst. Terug in mijn lijf. Terug incarneren. Terug in connectie met mijn hart. In mijn lichaam is waar ik de magie heb ervaren. In mijn lichaam is waar ik alles kon voelen, zoooo diep voelen. In mijn lichaam in verbinding met mijn hart is waar ik vandaag Hemel op Aarde ervaar. Wauw!

Elke keer opnieuw keek ik uit om tijd met jou te spenderen, om mezelf te zien openbloeien en een nieuw stuk van mezelf te ontdekken. Elke keer opnieuw maakte ik er een mini-retreat van. Een cadeau voor mezelf. Ik voelde me veilig bij jou, ik ben in overgave gegaan. Overgave aan het proces. Overgave aan jouw begeleiding. Ik ben je eeuwig dankbaar, om terug de weg naar mijn hart te vinden, om vanuit mijn hart te kijken, te voelen, te vertrouwen en open te houden.

Dank je Noor. Ik draag je diep in mijn hart. Heel veel liefs, Michel de Waele

Joke Alkema (Studium Generale bij ArtEZ) Drie ochtenden sprak Noor met team studium generale over waarde, strategie en ownership. Wat een verrassende sessies werden het waar Noor op een heel bijzondere manier spiritualiteit en strategisch/zakelijk denken wist te verenigen. Hierdoor gaf zij kracht en inspiratie aan het team en concrete praktische (zakelijke) handvatten om ook strategisch mee verder te kunnen. Dank Noor!

Jan Hof (kwartiermaker publieke zaak) Noor heeft de bijeenkomst van WIJ Publieke Veranderaars en WIJ Thorbecke als dagvoorzitter begeleid. Ik ben erg onder de indruk van haar. Ze weet de inbreng van mensen continu tot de essentie terug te brengen. Door haar subtiele herformuleringen brengt ze de dialoog op een hoger plan en verbindt mensen met elkaar. Tegelijkertijd laat ze alle mensen in hun waarde.

Jan Vaessen (leergang retoriek, predikant) Noor is iemand die voelt, denkt, werkt, leeft vanuit vele dimensies. Zij legt de lat daarbij hoog, niet alleen voor zich zelf maar ook voor degene(n) met wie ze werkt. Ik heb ervaren hoe vruchtbaar het is om met Noor op pad te gaan en op haar uitdagingen in te gaan. Niet altijd even gemakkelijk – je komt jezelf echt tegen – maar wel zeer bewustzijnsverruimend. 

Marit Herbet Coehoorn (change agent): Dus als je dit leest en twijfelt over wat Noor je kan brengen? Geloof me dan: dat is veel! Ze weet genadeloos, liefdevol en integer door ‘gebakken lucht’ heen te prikken. Raakt je vaak daar waar de pijn en het ongemak zit. Daar waar innerlijke groei mogelijk is. Om uiteindelijk bij jezelf en je zielsbestemming uit te komen. Hoe waardevol!

niet bang ook voor zwaar weer op woeste zee.

Dankjewel.

Aan iedereen die de moed heeft het pad te bewandelen van de essentie. Daar waar het alles openbreekt. inclusief jezelf. Ik wéet dat licht te bevrijden, dat vuur en die energie te ontsluiten. Het maakt een kwantumsprong mogelijk

Mensen die hier niet toe bereid zijn, daar kan ik niet zo goed voor werken. Ik word ongeduldig. Zij boos en vinden mij veeleisend en snel oordelen. Lopend woedend weg. Ze (h)erkennen de liefde niet waarmee ik dat doe. Het is niet zichtbaar.

Voor hen die bereid zijn de onderste steen om te keren en het puurste goud te bevrijden, die doen wat daarvoor nodig is. Voor hen ben ik er. Onvoorwaardelijk. In grote en kleine projecten, in healing en innovatie.

Ale goeds, Noor