Innovatie projecten

Strategische programma’s voor grote organisaties en overheid. Gericht op het creëren van een mooie samenleving in al haar facetten, en het benutten van het menselijk potentieel hierin 

Programma’s met oog voor de kleinste details en de beleving van mensen. Vol vaart en avontuur. Reik je naar de essentie van je ambitie, creëer je betekenis, ontwikkel je iets 100%

Geen concessies doen is mijn specialiteit ; ))  

Júist in een zeer diverse groep van belanghebbenden. Ik heb ruime ervaring, bijzondere transities te bewerkstelligen door de projecten die ik samen met mijn opdrachtgevers initieer.

Mooie voorbeelden

Bank van Waarde, voor Rabobank Het Haringvliet. Hoe ziet een bank eruit op het moment dat ze 100% bijdraagt aan het creëren van een Great Place to Live? Heel anders dan nu.

Van de Economie van Geld naar de Economie van Waarde. Waarin geld maar éen van de onderdelen is in het meervoudig waardesysteem. Een bijzonder traject dat tot duurzame verandering heeft geleid.

bekijk het filmpje : Economie van Waarde

Nieuwe Oude Dag, voor PGGM en een alliantie van strategische partners in zorg, welzijn en woning. vanuit de missie van PGGM, het creëren van een ‘waardevolle oude dag’ is het goed innoveren.

Samen verkenden we het nieuwe landschap, waarin zingeving en creëren in netwerken in plaats van institutioneel, essentieel zijn. Een project dat in het hele netwerk én in de taaie materie, beweging bracht.

bekijk het filmpje : Nieuwe Oude Dag

Levenslust for Life, voor de gemeente Utrecht. Dit project was voor hen de start van Responsief Werken, beleid dat inspeelt en versterkt wat er in de samenleving speelt. Een publiek-private-burger alliantie.

Aanvankelijk gericht op het versterken van psychosociale gezondheid in kwetsbare wijken, werd het een stadsgedragen alliantie die tal van initiatieven bekrachtigde en verbond aan elkaar.

Lees de aanbeveling van opdrachtgever Miriam Mascini op LinkedIn

Great Place to Live. Een netwerk van voorhoedespelers (2005-2012, we gaven 11 kranten uit en organiseerden tal van events rond actuele en maatschappelijke thema’s. Zoals de toekomst van geld en onderwijs.

Het bracht een grote groep mensen in beweging rond sociale innovatie en ‘de wereld mooier maken terwijl je werkt’ uit diverse domeinen, overheid, kunstenaars, ondernemers, opiniemakers.

De mensen die het verschil maken.

Bekijk hier het interview met Noor door Jorrit Timmermans. Of lees de edities Great Place to Live op het archief van de website. Wonderlijk genoeg vaak nog steeds actueel ……

*

Alle projecten hebben een eigen huisstijl en look and feel passend bij de publieksgroepen en context. Diversiteit vanuit essentie.

Wil je je verder verdiepen? Luister dan naar de afleveringen Macht, Economie en Politiek uit de serie Essentieel Leven. Alhoewel Schoonheid en Nut hier ook heel passend zijn.

En Liefde natuurlijk.