Service

Ik bied consultancy, leergangen en healing. 
Veel van mijn onderzoek is Open Source beschikbaar
& In English, my expertise or contact me directly.

Hallo

Individuele sessie om een vraagstuk voor te leggen, een nieuwe perspectief te ontdekken óf een healing. Sessies live of per telefoon. Neem contact met me op 06-10902724

Consultancy

Programma ontwikkeling rond complexe vragen als pensioen, zorg of de economie van waarde. Vaak met een sterk merk en een inspirerend cross-over netwerk én gedragen resultaat! Opdrachtgevers gemeente Utrecht en Arnhem, Rabobank en PGGM.

Nieuwe Oude Dag en Bank van Waarde

Powerplay leergangen

Leiderschap, bewustzijn, strategie. Leergang in 6 sessies in 9 maanden voor 3 personen. Power to Play with. Jouw krachtenveld vanuit je hoogste bewustzijn én het krachtenveld op aarde.

Resultaat is een heldere focus, ontspannen kracht en leiding geven aan jouw rol van betekenis in de wereld. Neem contact met me op voor een intake. De leergang start bij een groep van 3. Data in overleg.

Powerplay.academy

Lilith Ontwaakt

Over de balans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten. In balans geeft dit een economie die waarde creëert voor onze planeet met gelukkige en krachtige mensen. Zowel mannen als vrouwen!

Lilith Ontwaakt is mijn onderzoeksplatform rond deze ontwikkeling. Ik publiceer én verzorg een Powerplay leergang rond dit thema. In de Licht & Vuur programma’s komt deze thematiek ook naar voren.

Ontwaken van Lilith & Transformatie van Adam als metafoor voor maatschappelijke innovatie. Over leiding geven aan deze twee kwaliteiten, het feminiene en het masculiene in alles dat je doet.

Lilith Ontwaakt.

Licht & Vuur

Krijgskunst, strategie en bewustzijn. Samen met mijn man Pika Nendissa verzorgen wij programma’s. We combineren hierin inheemse vechtkunst en kennis met inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen.

In een sterk fysiek programma (krijgsdans) waarin je leiderschap neemt over jouw presence en plek van betekenis. Krijgskunst vanuit innerlijke vrede. En een symbiose met het feminiene aspect.

Ons eerste programma is voor mannen. Later ook programma’s voor vrouwen en voor mannen & vrouwen. Neem contact op voor een intake.

Essentieel leven

Serie Podcasts waarin Hans van Willigenburg mij het hemd van het lijf vraagt over waardig leven in deze tijd.

De eerste serie over Economie, Leiderschap, Politiek, de Liefde en Toekomst. De tweede serie (verschijnt medio oktober) over Spiritualiteit, Macht, Nut, Schoonheid en Censuur.

Podcastserie ESSENTIEEL LEVEN

Meditaties

Op Soundcloud staan een aantal meditaties / geleide reizen. Waarin je het zelfgenezend vermogen aanspreekt, je heerlijk kunt ontspannen en tot rust komt in deze wereld. Voorbereiding tot actie.

Trilogie Feminien | Masculien | Eenheid Hart van de Liefde Reis naar de Oorspong van ‘Mannelijk en Vrouwelijk’

Publicaties

Veel van mijn onderzoek is Open Source en vrij toegankelijk. Lees over het terugkeren van de feminiene kracht Het Ontwaken van Lilith, over het transformeren van de masculiene kracht De transformatie van Adam op het Blog van de website lees je de laatste publicaties.

Andere interessante publicaties De Analogie tussen Economie en Ecologie of een heel persoonlijk Intiem inzicht in de Liefde.

Op Soundcloud staat een geleide reis (meditatie) Reis naar de oorspong van Mannelijk en Vrouwelijk. Dit is tevens een DNA activatie waarin je direct contact maakt met jouw bron en essentie. Jouw potentie wakker maakt.

Great Place to Live

De basis van al mijn werk. In 2005-2010 hoste ik een netwerk van voorhoedespelers. Mensen die vanuit Lef, Liefde en Integriteit de wereld mooier maken. We gaven kranten uit en organiseerden bijeenkomsten.

Deze manier van werken, versterken wat góed gaat, plezier, 100% gecommitteerd aan het creëren van een Great Place to Live, cirkel van invloed zichtbaar maken (van iedereen!) is leidraad in mijn werk.

Donaties

Research, ontwikkeling, het delen van kennis en inzicht, de meditaties en podcasts. >> Paypal.me/Noorderlicht. Mijn dank is groot.

fotocredit: Frank Kouws, bloemen op mijn veertigste verjaardagsfeest