Service

Ik bied consultancy, leergangen en healing. 
Veel van mijn onderzoek is Open Source beschikbaar
& In English, my expertise or contact me directly.

Consultancy

Graag deel ik mijn wijsheid, kennis én daadkracht. Ik werk hierin op uitnodiging en heb dat ook nodig. In interactie met een vraagstuk en opdrachtgever wordt mijn toegevoegde waarde heel concreet.

De aard van het vraagstuk maakt mij niet uit. Vaak benaderen mensen mij als iets totaal vast zit, de complexiteit zeer groot is en er tóch een beweging gewenst is. Ik maak zichtbaar wat onzichtbaar wilde blijven en breng beweging waar stagnatie is. Vanuit de essentie.

Ik committeer mij graag voor langere periode. Waarin ik echt mee kan bewegen, kan invoelen én, indien gewenst, een programma kan initiëren. Mijn daadkracht en stijl doen soms wonderen ; )) en op andere momenten vervul ik een rol op de achtergrond met wijze fluisteringen.

Tarieven zijn in overleg. Voor het verkennen van een vraagstuk maak ik tijd vrij. Als er tijdens het verkennen zoveel waarde ontstaat dat je verder kunt stuur ik een blanco factuur.

Powerplay

Ik verzorg drie verschillende leergangen. Voor een groep van 3 personen, 9 maanden lang in 6 ontmoetingen, een Veldverkenning en een feestje toe. Ook individueel te volgen.

Gedurende deze periode begeleid ik je door een bijzondere transitie. Resultaat: meer focus, een grote ontspanning omdat je in connectie met jouw essentie leeft, een scherp innerlijk kompas, flow en plezier. Dit geeft impact.

Lees op Powerplay.academy meer informatie of neem contact op voor een intake. Ik begeleid 12 á 15 mensen per jaar. Mensen starten met een helder JA! los van enige achtergrond ; ))

Kosten 3.250,00 euro ex btw. Voor ZZP’er en particulieren hanteer ik een tarief tussen 3.250,00 en 1.800,00 ex btw met bijzondere voorwaarden. Een individueel traject is 2.850,00 ex btw.

Individuele consultancy | healing

Heb je een specifiek vraagtuk waar je een Powerboost voor nodig hebt? Wil je écht de diepte raken in je overweging, beslissing en hernieuwde richting? Raakt het jouw essentie én heb je strategische vragen?

Ik bied individuele trajecten aan van drie ontmoetingen en tussentijdse begeleiding. Hierin werken we zowel strategisch en operationeel als dat ik je een healing kan geven en er energetisch voor je kan zijn. Je raakt alle lagen van jouw bewustzijn en ambitie.

Kosten zijn 1.250,00 euro ex btw. De sessies duren ca 2,5 uur en tussendoor kun je me altijd bellen. Soms bel ik zelf ; )) of doe een interventie, zet dingen op je pad. We werken een periode samen.

Quick Fix

30 minutes coaching. Heb je een brandende vraag, kom je er niet uit? Wil je mijn wijsheid of perspectief integreren in waar je nú mee bezig bent? Dan is 30 minutes coaching iets voor jou.

Kosten hiervoor zijn afhankelijk van je inkomen en bepaald door waardering achteraf. Je kunt hiervoor een donatie doen op mijn PayPal account of ik stuur een Tikkie waarvan je zelf het bedrag bepaalt.

Lezing

Graag verzorg ik een presentatie van mijn kennis over feminien en masculien én werk hier, indien gewenst, ook direct energetisch mee. Het is een combinatie van kennisoverdracht en geleide meditatie.

Het ligt een beetje aan de grootte van de groep en het aanwezige bewustzijn en de bereidheid (setting) van mensen. Energetisch werk is diepgaand en raakt mensen. Een goede setting is belangrijk.

Neem voor lezingen contact op met mijn sprekersbureau Zij Spreekt

Open Source

Veel van mijn onderzoek is Open Source en vrij toegankelijk. Lees over het terugkeren van de feminiene kracht Het Ontwaken van Lilith, over het transformeren van de masculiene kracht De transformatie van Adam op het Blog van de website lees je de laatste publicaties.

Andere interessante publicaties De Analogie tussen Economie en Ecologie of een heel persoonlijk Intiem inzicht in de Liefde.

Op Soundcloud staat een geleide reis (meditatie) Reis naar de oorspong van Mannelijk en Vrouwelijk. Dit is tevens een DNA activatie waarin je direct contact maakt met jouw bron en essentie. Jouw potentie wakker maakt.

Het onderzoek naar feminien en masculien wordt door mijzelf gefinancierd, vanaf 2014 tot op heden. Wil je een donatie doen om mijn werk te waarderen? Paypal.me/Noorderlicht.

fotocredit: Frank Kouws, bloemen op mijn veertigste verjaardagsfeest