Persoonlijk Leiderschap

Jij maakt het verschil. Altijd, en overal. Leiderschap nemen over je hoogste potentie en je diepste verlangen gaat ook over het overwinnen van je duisternis, het onvermogen. Dat geeft impact.

In mijn leergangen combineer ik strategisch en energetisch werk, een unieke combinatie. In zeer kleine groepen en individueel. Resultaat is diepgaande transformatie en (maatschappelijke) impact.

*

Leergangen

Powerplay, Persoonlijk Leiderschap met Impact

Power to Play with. Spelen met je eigen kracht en het krachtenveld om je heen. Impact genereren door van betekenis te zijn en je zelf volledig tot expressie te brengen. De reis naar jouw bron en vitaliteit.

Je leert jouw talent, hooggevoeligheid én diepste wensen in te zetten als tools voor transformatie en het (professioneel) richting geven van je leven en dat wat belangrijk is voor je.

De leergangen bestaan uit zes ontmoetingen gedurende negen maanden, een veldverkenning. Een leergang start zodra er een groep van drie deelnemers is en kan ook individueel gevolgd worden.

Brochures en intake op aanvraag.

Lilith Ontwaakt

De balans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten. In jezelf, in je werk, in maatschappelijke transitie. Balans op dit vlak geeft moeiteloze innovatie, heel veel plezier én een economie van waarde.

Deze leergang hoort bij mijn onderzoeksplatform Lilith Ontwaakt. Een onderzoek dat ik in 2014 ben gestart. De publicatie Het Ontwaken van Lilith is geschreven samen met Herman Wijffels.

Het onderzoek is toonaangevend op dit gebied. En gaat voorbij het ‘nieuwe feminisme’, ‘wild woman sisterhood’ of ‘vrouwelijk leiderschap’ en richt zich echt op de beide kwaliteiten in balans.

Check voor meer informatie de website Lilith Ontwaakt en de publicaties Het Ontwaken van Lilith en De Transformatie van Adam.

*

Individuele strategische begeleiding

Wil je graag een wending of transitie maken? Heb je een wicked question waar je áltijd al eens mee aan de slag wilde of toch echt NU? In drie sessies loods ik je er doorheen.

We werken vanuit jouw essentie en betekenis én geven je toekomst strategisch vorm. Desgewenst ook met marketing en communicatie van je onderneming. We zetten alles in beweging. Passend bij wie je bent.

Het traject heeft 3 ontmoetingen gedurende een aantal maanden met tussentijdse begeleiding. Neem contact met me op voor een intake.

*

Licht & Vuur

Eigentijdse krijgskunst. Impact in de wereld vanuit persoonlijke groei. Programma’s waarin we krijgskunst, leiderschapsontwikkeling en energetisch werk combineren. Vanuit jouw inheemse bron van kennis.

Ik geef deze programma’s samen met mijn man Pika Nendissa. Ook hosten we een onderzoeksplatform rond het herijken van inheemse kennis in deze tijd en context. Met álle volkeren.

*

Wil je je verdiepen?

Luister dan de afleveringen Leiderschap en Spiritualiteit uit de serie Essentieel Leven. Waarin Hans van Willigenburg mij interviewt over 11 essentiële thema’s van deze tijd.

Of luister naar de meditatieserie Hart van de Liefde of bekijk het filmpje over de Economie van Waarde.