Leiderschap programma’s

Jij maakt het verschil. Altijd, en overal. Leiderschap nemen over je hoogste potentie en je diepste verlangen gaat ook over het overwinnen van je duisternis, het onvermogen. Dat geeft impact.

In mijn leergangen combineer ik strategisch en energetisch werk, een unieke combinatie. In zeer kleine groepen en individueel. Resultaat is diepgaande transformatie en (maatschappelijke) impact.

Zes ontmoetingen, en een Veldverkenning gedurende negen maanden. In zeer kleine groep van drie personen of individueel. Data in overleg. Brochure en intake op aanvraag.

Leergangen

Powerplay, Persoonlijk Leiderschap met Impact

Je leert jouw talent, hooggevoeligheid én diepste wensen in te zetten als tools voor transformatie en het (professioneel) richting geven van je leven en dat wat belangrijk is voor je. Jouw bron van vitaliteit.

Power to Play with. Spelen met jouw krachten en het krachtenveld om je heen. Een sublieme interactie waarin je sturing geeft én het leven zich voor je ontvouwt. Passend bij je diepste missie.

Lilith Ontwaakt

Leiderschap vanuit soevereiniteit en liefde.

Balans tussen feminiene en masculiene kwaliteiten; ‘receptief, geven vanuit ontvangen, hartbewustzijn’ en ‘daadkracht, focus, ratio en strategie’. Beiden kanten zijn essentieel.

Deze leergang is direct gerelateerd aan het maatschappelijk veld. Dit betekent dat wat wij doen en innerlijk doorleven direct zijn weerslag heeft op maatschappelijke transitie.

De volgende episode van Lilith Ontwaakt.

Lees de artikelen Het Ontwaken van Lilith ( samen met Herman Wijffels), De Transformatie van Adam en De Spiegel van Lilith (door Felice Derkinderen) voor verdieping op dit thema.

*

Individuele strategische begeleiding

Wil je graag een wending of transitie maken? Heb je een wicked question waar je áltijd al eens mee aan de slag wilde of toch echt NU? In drie sessies loods ik je er doorheen.

We werken vanuit jouw essentie en betekenis én geven je toekomst strategisch vorm. Desgewenst ook met marketing en communicatie van je onderneming. We zetten alles in beweging. Passend bij wie je bent.

Het traject heeft 3 ontmoetingen gedurende een aantal maanden met tussentijdse begeleiding. Neem contact met me op voor een intake.

*

Wil je je verdiepen?

Luister dan de afleveringen Leiderschap en Spiritualiteit uit de serie Essentieel Leven. Waarin Hans van Willigenburg mij interviewt over 11 essentiële thema’s van deze tijd.

Of luister naar de meditatieserie Hart van de Liefde of bekijk het filmpje over de Economie van Waarde.