Boek: Lilith en de gouden tijd. voor een nieuw bestuur op aarde

In het najaar verschijnt mijn boek!

Er gaat een golf over de aarde. Die alles ontwricht en machtsstructuren doorbreekt. Leidt dit ons naar de essentie van ons mens-zijn of er juist ver vandaan? Hoe is dit van invloed op onze economie en het leiderschap dat nodig is in deze tijd? 

Lilith, en de Gouden Tijd toont een nieuw perspectief op leiderschap. Het raakt diep aan ons collectieve geheugen van ‘mannen’ en ‘vrouwen’ en hoe het hoort te zijn. Het boek opent een nieuwe ruimte waarin feminiene en masculiene kwaliteiten floreren.  

Noor Bongers neemt je mee op reis langs de peilloze diepten van dit onderwerp en biedt een helder perspectief. Ze brengt haar jarenlange onderzoek en analyse van deze tijd in zeer persoonlijke verhalen tot leven. Avontuurlijk, intiem, met grootse thema’s. 

Een boek om in op reis te gaan. 

Het ontwerp wordt verzorgd door Stang Gubbels. De eindredactie is in handen van Felice Derkinderen. Tekstredactie Brigitte Coopmans.

Lilith en de Gouden Tijd wordt uitgegeven door Uitgeverij Oorsprong.

Voor een zeer bijzondere uitvoering van het boek (grafisch ontwerp en glanzend papier) ben ik een crowdfunding gestart. Zodat het nieuwe bestuur op aarde ook geheel in stijl verschijnt.

Bekijk de campagne op Voordekunst en doe mee!